Én is alig vártam az eredményt!

Aki engem ismer az jól tudja, hogy én ezerszer inkább választom bármilyen formában a meleget, mint a hideget, hiszen gyűlölök fázni, ezzel szemben viszont a meleget annál jobban bírom, és ha már dönteni kell, akkor én biztos inkább a negyven fokos forró nyarat fogom választani mint a húsz fokos hideget. Amikor azonban megvettük a házunkat ez a vélemény nekem is alakulni kezdett. A tetőtér ugyanis olyannyira melegszik fel nyáron, hogy még én is iszonyatosan nehezen bírom. Egyáltalán nem lehet normálisan pihenni a lakásban a rekkenő hőségben, és bár én nem szeretem a légkondit és nem is igazán bírom a használatát sem, azt kell mondjam, hogy megváltásként vártam már, hogy végre találjunk egy megfelelő szakemberekből álló kivitelező csapatot és beszereljék számunka a klímát.

Nem is olyan könnyű ebben a formában kivitelezőt találni, hiszen nem csak a klímaszerelés árak tekintetében van ma hatalmas szórás az országban, hanem bizony minőségben is, és az ember saját maga és a családja számára mindig a legjobbat akarja. Nem rég született meg a gyermekünk és mint olyan én azt szeretném, hogy ez a klíma rendszer őt se zavarja. Szeretném úgy megterveztetni, hogy hűvös legyen a lakásban, élvezhető hőmérséklet, de ne zavarja se a gyereket, se engem. Ehhez pedig tényleg tökéletes szakemberek kellenek.

Én azt mondhatom, hogy az egyik nagyon jó volt kollégám javaslatára hála a jó égnek rátaláltam a djgepeszet csapatára, akik a klímaszerelés legnagyobb királyaiként nevezhetők, hiszen tényleg nagyon gyorsan és eredményesen dolgoztak, és nem mellesleg iszonyatosan minőségi és jól használható légkondi rendszert adtak át számunkra. Mindenkinek csak javasolni tudom ezt a fantasztikus csapatot hogy ha tökéletes klíma rendszert szeretne otthonába. Biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni senki sem aki őket választja.