Nehézkes keresgélés

Amikor az ember utazni indul, gyakran érez egy kis aggodalmat még a mai térképek és alkalmazások korában is, amelyek segítenek megtalálni a megfelelő járatot, buszmegállót vagy pályaudvart. Ez igaz az autóvezetésre is, hiszen én már nem indulok el sehová GPS nélkül, és általában a telefonomban található ismert útvonaltervező alkalmazást használom a célok eléréséhez. De mi történik, ha egy céges rendezvényen kell helytállnunk? Ez még nagyobb stresszel jár, hiszen még jobban szeretnénk teljesíteni, még korábban szeretnénk megérkezni, és gyakran ilyenkor, a legrosszabb pillanatban történik valami váratlan esemény. Sajnos nem vagyok olyan laza és bátor ember, aki élvezi ezeket a helyzeteket, ellenkezőleg, utálom őket. Elakadok, és nem tudom, merre induljak, hogy megoldjam a problémát.

Legutóbb például egy céges rendezvényen voltam Budapesten, amikor kiszálltam az autóból, és véletlenül leejtettem a telefonomat. Sajnos az iPhone kijelzőcserére volt szükségem ahhoz, hogy a városban maradó négy napomat zavartalanul tölthessem, legyen szó autós vagy tömegközlekedésről. Így elkezdtem kutatni hogy hol található egy megbízható iphone szerviz budapest területén, de fogalmam sem volt, hol találhatok jó iPhone szervizt a városban. Kérdezgettem, és a kétségbeesésemben egy kedves járókelőhöz fordultam, aki azonnal az Iszereles csapatát ajánlotta nekem.

Szerencsém volt, mert kiderült, hogy ez a csapat valóban Budapest legjobb iPhone szerviz csapata. Nem is lehetett volna jobb ajánlás. Imádkoztam annyiszor a héten ennek a kedves járókelőnek a nevében. Rendkívül gyorsan és profin segítettek nekem. Mindenkinek ajánlom, hogy ha Budapesten iPhone szervizre van szüksége, csak az Iszereles csapatához forduljon. Különösen, ha nagy problémával szembesül. Csak hozzájuk induljon el. Biztos lehet benne, hogy aki őket választja maradéktalanul elégedett lesz, és nem kell soha többé iphone szerviz után keresgélnie!