Egy kedves ismerősöm ajánlásával

Régóta azon tanakodtam, hogy mit tudnék tenni, hogy a nemrég megnyitott kis szalonom sokkal otthonosabb legyen, hiszen én masszázs tevékenységével foglalkozom, és bérelek egy aranyos kis helyet, ahol fogadom a vendégeimet, de valahogy azt érzem, hogy ha nem is rendelő szagú az egész, de túl rideg és kellene valami ami egy kicsit feloldja ezt a dolgot, valami ami kedvesebbé és otthonosabbá teszi a kezelőt, de nem szeretnék giccses dolgokat belevinni a dologba. Persze amennyire sokat törtem az agyamat ezen, annál kevesebb dolog jutott eszembe, úgyhogy úgy döntöttem, hogy egy időjre jegelem ezt a témát, és majd biztosan megérkezik az ihlet.

Így is lett, ugyanis egy nagyon jó barátommal kezdtem el erről teljesen lazán beszélgetni, mire támadt egy tökéletes ötlete, és adott nekem egy fantasztikus ajánlást. Ő ugyanis azt mondta, hogy a festmény túl komoly lenne, a fényképek viszont mindig túl személyesek, és mi lenne, hogy Szalai Balázs oldaláról választanék magamnak valamilyen gyönyörű vászonképet. Ő ugyanis nemrég rendelt egyet a lakásába, egy Balaton vászonkép díszeleg ugyanis a nappali falán, és meg kell mondja, hogy gondolta hogy szép lesz a kép, de sokkal gyönyörűbb mint ő azt elképzelte.

Nagyon szépek a színek, a tónusok, és mégsem egy festmény, ami régi hangulatot és túl nagy komolyságot keltene, hanem egy szép vászonkép, amit mindenki megcsodál, akárhányszor megy hozzájuk, és még a gyerekek is nagyon szeretik, ami tényleg csoda, mert ők minden művészeti dolgot elutasítottak idáig. Nekem sem kellett több, rendeltem is egy Levendula vászonképet, hiszen annak a színe, a hangulata és minden pontosan illik a kezelőhöz és a kezelésekhez. Alig várom hogy megérkezzen. Biztosan tökéletesen kiegészíti majd a kis kezelőmet.