Őrült év volt, de lassan vége!

Minden kezdet nehéz. Ezt szokták mondani. Most, hogy közeledik az év vége és visszaemlékezek az idei évre én is egyre inkább ezt érzem. Nagyon nehéz évem volt, és most nem csak a COVID meg egyéb dolgokra értem, hanem idén kezdtem el az önálló saját vállalkozásomat. Hosszas gondolkozás után belevágtam, hogy szakértőként ne másoknál dolgozzak, hanem minden tehetségemmel azon lehessek, hogy immár vállalkozóként segítsem az ügyfeleket.

A kettő között gondolhatnád, azt, hogy nincs nagy különbség. Hiszen a munka nagyrészt ugyan az. Igen ám, de a cégnél, ahol dolgoztam különféle szabályok miatt nem mindig az ügyfélnek megfelelő kiszolgálást tudtuk nyújtani. Ha a szabályok azt írják elő, hogy sablonból dolgozzak, akkor nem fogom tudni megcsinálni teljesen az ügyfélre szabottan a terveket. Ezért úgy döntöttem egy éve, hogy váltok.

Így lett belőlem vállalkozó. Az elején minden könnyedén ment, mert a korábbi vevők közül jó páran tartottak vele, de aztán lassult a dolog míg végül megállt. Az ismerősöm ajánlotta, hogy készíttessek weboldalt, ami majd érdeklődőket fog hozni. Ajánlott is egy korrekt csapatot https://premiumweboldalkeszites.hu/ akik mindenben segítségemre voltak. Felkerestem őket és rövid időn belül már saját szakértői weboldalam volt. Sőt ettől több is, mert egy komoly rendszert terveztek nekem, amiből eleinte hirdetéssel jöttek az ügyfelek később már a google helyezés miatt.

Folyamatosan dolgozok velük együtt, már van saját arculatom és brandet is építek. Korábban azt hittem, hogy ezek a dolgok csak költségek, amik jól néznek ki, de mára már tudom, hogy ezek miatt lesz elviselhető egy olyan év, mint ez is volt. Nem bántam meg a döntésemet.