A férjem balesete

Az ember férje sosem könnyű eset, erre már rájöttem, de valahogy az enyém kifejezetten jól tud bizonyos szituációkban kétségbeesni, hárítani, hisztizni, ha úgy tetszik, vagyis bármit, ami nem a megoldást és a probléma feloldását segíti, de cserébe még több energiát igényel és vesz el. Természetesen én folyamatosan azon dolgozok, hogy ezeket a helyzeteket minél előbb és minél kevesebb vitával, veszekedéssel meg tudjam oldani, de így, hogy én pont az ellenkező típus vagyok, nagyon nehéz. Én ugyanis először megoldom a nem várt helyzetet vagy problémát, és utána keresek miérteket vagy okokat, utána keresem a probléma forrását, és azt is csak azért, hogy később ki tudjam küszöbölni egy újabb hasonló helyzet kialakulását. Így tehát inkább azért imádkozom mostanság, hogy minden rendben menjen és ne legyen semmilyen hasonló hirtelen probléma vagy nehéz helyzet.

De hát az élet nem mindig kegyes, és nyilván mindig akkor alakul valami a legnehezebben, amikor a legnagyobb szükség lenne arra, hogy simán menjenek a dolgok, így történt az is, hogy a férjem feltette a műszerfalra a telefonját, és amikor én kinyitottam az ajtót, az leesett és összetört a kijelzője. Persze egyből én voltam a hibás, a figyelmetlen és minden ami ilyenkor az ember eszébe juthat. Én nem igazán akartam összeveszni, ezért tűrtem, de közben már el is kertem az ismerősömtől a https://androidszerviz.hu/ elérhetőséget, mert emlékeztem, hogy ő is hasonlóképp járt, és csak dicsérte ezt a kis csapatot. Szakmailag és emberileg is meg volt velük elégedve, ezért úgy gondoltam, hogy minél előbb megcsináltatjuk a telefont, annál kevesebb rossz élmény fűződik majd hozzá a férjemnek, mert hogy ez a céges telefonja volt, minden kontakttal és információval, amit a munkája során használ.

A vége az lett, hogy nálam elpattant a cérna és nagyon kiosztottam őt, a telefont elvettem tőle és elvittem megcsináltatni, másnap pedig már este a kezében is volt és csak pislogni tudott, mert egész nap nem szóltam hozzá. Azt hiszem, hogy érezte, hogy ebben fejlődnie kell, mert nekem ez már nem igazán tolerálható, és el is mondta, hogy ne haragudjak és dolgozni fog ezen a hozzáállásán. Én csak elmondtam neki, hogy így már a kezében a telefonja, de ha az ő taktikáját követjük, akkor még mindig csak bosszankodunk, hogy összetört a kijelző. Azt hiszem megértette végre.