Két díjat is elnyert a TAMA a World Luxury Restaurant Award névre hallgató versenyen. Vietnám fővárosában, Hanoiban rendezték meg 2017 július 22-én azt a díjátadó gálát, melyen a globális kategóriában egyedüli magyar étteremként díjazták a májusban nyílt éttermet. Emellett regionális kategóriában is elismerést vehetett át a TAMA tulajdonosa Hegyi Attila. 

Minőséget kínáló, magas konyhaművészetet képviselő, és színvonalas berendezéssel rendelkező éttermek vehetnek részt a versenyben, öröm, hogy a magyar gasztronómia egy szereplője is képes volt felvenni a versenyt a külföldi vetélytársakkal. Szolgáltatását kiválóra értékelték a különböző véleményező oldalakon és applikációkban. 

„Óriási megtiszteltetés volt ez számunkra, azt jelzi nekünk, hogy jó úton haladunk.” A fine dining konyhára építő, egyfajta kozmopolita montázst kínáló TAMA alapvetően magas minőségű magyar alapanyagokat használ, de nyitott a mediterrán és távol-keleti elemekre is. A 40 főt befogadni képes étterem Budapest belvárosában, a Bajcsy-Zsilinszky úton található, belső tere leginkább egy hangulatos nappalira emlékeztet.

Az étterem hazai porondon már korábban is ért el sikereket: a Magyar Konyha magazin 2016 végén beválasztotta a 10 legjobb gourmet étterem közé, a Best of Budapest 2017-es rangsorában a legjobb új étteremként szerepelhetett, valamint a 2018-es Volkswagen Dining Guide Étteremkalauzban 18. helyezést ért el.

©2017 TAMA Group